Gratis taxatiedag voor Militaria

Gratis taxatiedag voor Militaria in Haren

Die oude wapens, onderscheidingen, emblemen, uniformen en helmen op de zolder, kunnen we daar nog iets mee doen? U bent niet de enige met vragen over oude militaire spullen. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het nu eigenlijk waard? Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe een Gratis taxatiedag op donderdag 28 februari bij het Centrum Kunst en Cultuur in Haren

Die lade met die oude oorlogsdocumenten, is dat nog wat waard? Die oude degen aan de muur, zou dat nog wat zijn voor de liefhebber? Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Centrum Kunst en Cultuur, Brinkhorst 3 in Haren (Grn.). Voor meer inlichtingen 030-6063944.

Een gratis taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt. Neem uw stukken mee en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!