Nieuwe behandelingen bij Schoonheidssalon Diana Viet

HOOGEZAND - Al bijna 23 jaar is Schoonheidssalon Diana Viet gevestigd aan de Burgemeester van Royenstraat Oost in Hoogezand. Al deze jaren is de salon een voorloper op het gebied van de laatste snufjes in de beautybranche. Sinds kort is er weer een nieuwe revolutionaire behandeling toegevoegd aan het assortiment; het op een natuurlijke manier opvullen van lippen, de lijntjes rond de mond of de neuslippenplooi met behulp van de HyaluronPen.

Diana Viet: „Een methode waar geen naalden aan te pas komen maar waar door middel van hoge druk de filler in de bovenste huidlagen wordt gesprayed. Ideaal voor mensen die graag wat rimpeltjes weg willen werken of de lippen een iets natuurlijkere volume willen hebben, maar de stap naar een cosmetisch arts te groot vinden, of niet van naalden houden. Er gaat er altijd een hoop onderzoek aan vooraf willen we een nieuwe behandeling introduceren. Er is helaas ook veel materiaal op de markt wat bijvoorbeeld uit China komt en gewoonweg slecht is. Het verschil in onze behandelingen is dan ook onder andere het juiste soort hyaluronzuur wat gebruikt wordt. Wij werken uiteraard met de hoogste kwaliteit hyaluron welke voldoet aan zeer strenge eisen. Over deze behandeling zijn we dan ook zeer enthousiast en we hebben al veel prachtige resultaten mogen behalen bij onze clienten. Uiteraard zijn al onze medewerkers geschoold in het geven van deze behandelingen, wat overigens geldt voor al onze behandelingen, wat inmiddels een zeer uitgebreid assortiment is”.

Schoonheidssalon Diana Viet is gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, dermatude metatherapie, IPL, bindweefselmassage en werkt met de beste kwaliteit producten, hannah en Obagi. Niet voor niets is de salon onderscheiden met de Beauty Award voor Beste Schoonheidssalon van Nederland, en de Award voor Beste Schoonheidsspecialiste!

Wilt u meer informatie over Schoonheidssalon Diana Viet, kijk dan op de website www.dianaviet.com of bel 0598 327425.