Hoogezand tegen FC Lewenborg gelijk na dramatisch start

HOOGEZAND - Voor v.v. Hoogezand begon afgelopen weekend de wedstrijd tegen FC Lewenborg zeer teleurstellend. Al naar 7 minuten stonden de gasten uit Groningen op 0 – 2 door twee goals van Edu Gerds.

In de 14e minuut bracht club topscoorder Heine Uuldriks de stand op 1-2. Vervolgens was het de zelfde speler die ook de 2 – 2 aan liet tekenen. In de 34e minuut was het weer FC Lewenborg die 2 – 3 scoorde. Ruststand 2 – 3

Na de thee bracht Justin Slor in de 55e minuut de stand weer gelijk 3 – 3. In de 61e minuut kreeg Shailesh Parmesardien van FC Lewenborg zijn tweede gele kaart van scheidsrechter M.J. Arends en kon vertrekken. Ook met een man meer wist v.v. Hoogezand ondanks de vele aanvallen niet echt te imponeren. FC Lewenborg scoorde in een uitval wel en Joni Assouline maakte 3 – 4. Justin Slor bracht de stand op 4 – 4 in de 85e minuut. In de 90e minuut was het weer rood voor FC Lewenborg want Armando Kremer geel ook zijn twede gele kaart en dus ook rood. In de 91e minuut was het Julian Fluks van v.v. Hoogezand die ook met rood de kleedkamer kon opzoeken. Eindstand 4 – 4. Dit voelde voor de thuisclub v.v. Hoogezand als een nederlaag.

Volgende week wacht de rood – zwart combinatie een (inhaal) uitwedstrijd tegen Jubbega.