Foxholster Heidi ‘hangt’in Vegas

FOXHOL - Fotografe Heidi van den Bogaard Genzel uit Foxhol timmert flink aan de weg met haar bijzondere dierenfotografie. Onder de noemer Foxystyle Pet Fotography legt ze veelal honden op een unieke wijze vast.

Niet alleen zijn de hondenbezitters zelf heel blij met de foto’s van hun dier. Ook mensen ‘uit het wereldje’ zijn enthousiast over het werk van de Foxholster. Een van haar foto’s wordt nu zelfs op een expositie in Las Vegas getoond. „Ik kreeg een mailtje met de mededeling dat mijn foto daar komt te hangen”, aldus een trotse Heidi.

Regelmatig plaatst de fotografe haar werk op sites als Shutout.com en Gurushots.com „Ik wil dan zien of ik me kan meten met grote fotografen over de hele wereld. En via Gurushots hebben ze nu mijn foto geselecteerd voor de expositie.”

De gekozen foto met daarop drie Berner Senners (vader, moeder en dochter) in het water kreeg eerder al een onderscheiding: beste internationale foto.

Helaas is het voor Heidi even geen optie op en neer naar Vegas te vliegen om haar werk daar met eigen ogen te kunnen zien. „Maar ik ben megatrots en het motiveert enorm om door te gaan op de weg die ik ingeslagen ben.”