Spelers gezocht door toneelclub Con Amore

HOOGEZAND - Toneelvereniging Con Amore uit Hoogezand-Sappemeer is naarstig op zoek naar jonge enthousiaste aspirant toneelspelers/sters die graag in hun vrije tijd toneel willen spelen.

„Onze gedachten gaan uit naar personen vanaf ongeveer 25 jaar, die mogelijk in hun jeugd bijvoorbeeld hebben deelgenomen aan een schoolmusical en daar leuke herinneringen aan hebben en toch weer eens het toneel op willen”, aldus de club.

Con Amore is een vereniging die toneelstukken in het Gronings op de planken brengt, dus enige kennis van onze mooie Groninger taal is wel een pre.

Con Amore treedt per seizoen op van Zwolle tot Delfzijl, te beginnen in november, veelal voor Groninger verenigingen in de diverse plaatsen.

De repetities vinden plaats op maandagavond in De Reensche Compagnie in Hoogezand vanaf 19.30 uur tot circa 22.00 uur. „Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 oefenen we vanaf eind mei.”

Informatie over de vereniging en de repetities kunt u inwinnen bij de voorzitter de heer F. Hulsing, tel. 06-19682021 of bij secr./penningmeester de heer J.Kremer, tel. 0611233790.