Busreizen naar de mooiste plaatsen via Mijn Reiskennis

Mijn Reiskennis Jeroen ’t Hart werkt samen met partners die, net als hij, een jarenlange staat van dienst hebben bewezen. 1 van die organisaties is De Jong Intra Vakanties. Al jaren werken zij samen en hebben zij vele klanten binnen en buiten Europa een onvergetelijke vakantie bezorgd.

Naast een vakantie met uw eigen auto, per vliegtuig is De Jong Intra toonaangevend met haar busreizen. Afgelopen maand mocht de Jong Intra Vakanties dan ook voor het vierde jaar op rij de Bus Award in ontvangst nemen. Een award die bewijst dat De Jong Intra de absolute nummer 1 is met busreizen.

Jeroen ’t Hart van Mijn Reiskennis biedt deze busreizen aan naar de mooiste plaatsen in Europa. Denk bijvoorbeeld aan een stedenreis per bus of rondreizen in landen als Scandinavië, Ierland, Italië en Oostenrijk, maar ook Kroatië en Griekenland. Naast busreizen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor vliegbusreizen. Hierbij vliegt u naar de bestemming en reist u per touringcar verder langs de mooiste plaatsen. Tijdens de busreizen geniet u van het uitzicht onderweg of u maakt een gezellig praatje met uw medereizigers, terwijl de chauffeur en/of reisleider alle ins- en outs vertelt over de bestemming. Bij Jeroen ’t Hart kunt u ook gemakkelijk navragen welke reizen allemaal gegarandeerde vertrekdata hebben. En wist u dat het reizen per touringcar niet alleen heel comfortabel is, maar ook nog eens het minst belastend voor het milieu? Kortom, het is een prettige manier van reizen. Jeroen vertelt u graag alle voordelen van het reizen per touringcar!

U ontvangt bij elke boeking die u maakt bij Mijn Reiskennis Jeroen ‘t Hart een tegoedbon voor koffie en gebak bij Lunchroom Eventjes in Hoogezand ( De Hooge Meeren).

Bent u enthousiast geworden, heeft u meer ideeën nodig en wilt u graag een brochure of wilt u direct boeken? Neem dan contact op met Mijn Reiskennis Jeroen ’t Hart via telefoonnummer 06-20153244.