Serviceclub Rotaryclub Hoogezand bezoekt AP Nederland

Serviceclub Rotaryclub Hoogezand bezoekt AP Nederland

De serviceclub Rotaryclub uit Hoogezand heeft vorige week het bedrijf AP Nederland bezocht. Een prachtig bedrijf in Kolham dat het bereiken van perfectie nastreeft, Achieving Perfection. AP is de verbindende factor op plekken waar infrastructuren kritisch zijn.

Zij leveren besturingspanelen, energie verdeelsystemen en vele andere producten en diensten. Voor bijvoorbeeld datacenters, gezondheidszorg en industrie. AP valt onder de maakindustrie waar vele inwoners vanuit Midden-Groningen werkzaam in zijn.

Rotary heeft als missie Service above Self, ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang. Maar ook het beter leren kennen van anderen als een gelegenheid tot dienstvaardigheid behoort bij onze missie. Zo ook kennismaken met bedrijven. En dat doet Rotary Hoogezand-Sappemeer graag en veelvuldig met als gevolg dat er leuke en waardevolle contacten ontstaan. Zo ook bij AP Nederland.

Handen uit de mouwen

"De handjes moesten meteen uit de mouwen", de leden van de Rotary werden aan het werk gezet. Door middel van een voorschrift werden verschillende stekkerdozen in elkaar gemaakt. De ene groep maakten allen individueel een stekkerdoos in elkaar en de andere groep in lijn met elkaar. Het resultaat dat in het zelfde tijdsbestek de groep beduidend effectiever gewerkt had dan de individuen. Een mooi experiment. De avond was zeer interessant en de missie geslaagd. Tijdens de borrel werden vervolg afspraken gemaakt.