Milika uit Hoogezand in de race voor Miss Beauty of Groningen

HOOGEZAND - De 14-jarige Milika Groeneveld uit Hoogezand is door naar de finale van Miss Beauty of Groningen. Na een spannende casting bleek ze bij de beste te horen.

Vanaf vanavond kunnen mensen op haar stemmen. „Via via ben ik gevraagd me op te geven”, aldus Milika. „Ik ben hartstikke blij dat ik door ben! Dit is stiekem wel een grote droom van mij.”

Na de casting waarbij het lopen de 10 cm hoge hakken wel erg spannend was, zitten de kandidates niet stil. „We krijgen ‘s weekends trainingen, bijvoorbeeld catwalkles.” Milika staat samen met de andere kandidates op 18 mei in de finale die ook nog eens in haar eigen woonplaats wordt gehouden.

De Hoogezandse beauty zit in het tweede jaar op de Leon van Gelder. Ze weet naast haar miss-ambitie nog niet precies wat ze laten worden wil. „Het lijkt me wel mooi om met mensen te werken, maar hoe en wat precies weet ik nog niet.”

Milika is in de race voor de titel in de categorie Miss Teen of the Netherlands. Stemmen kan via http://missbeautynetherlands.com/voting-groningen/