Tennisvereniging De Stirum benoemt nieuwe voorzitter

HOOGEZAND - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 maart jl. is Chris Haze benoemd tot voorzitter van tennisvereniging De Stirum aan de Julianastraat in Hoogezand.

Haze kreeg de voorzittershamer aangereikt door voorzitter Geert Bruining die 11 jaar voorzitter is geweest van de club. Dit heeft Geert met veel inzet gedaan en hij werd dan ook door de leden benoemd tot ere lid van de vereniging.

Met het vertrek van Geert Bruining en twee jaar geleden Geert Uildriks als penningmeester, is er een nieuw tijdperk aangebroken voor de club waarbij het netwerken en organiseren van toernooien steeds belangrijker is geworden. haze heeft hier als toernooidirecteur van het bekende Kersttoernooi en het Open Toernooi in juni al veel ervaring mee opgedaan en is in het verenigingsleven van Hoogezand geen onbekende.

In zijn nieuwe functie als voorzitter bedankte hij tijdens de vergadering Bruining voor alle zaken die hij de afgelopen 11 jaar voor de club tot stand heeft gebracht. Bruining vertegenwoordigde de club maar was ook bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken. De laatste verbouwing van de kleedkamers en de douches was daar een goed voorbeeld van. Bruining blijft als ere lid uiteraard aan de club verbonden maar kan zich nu eindelijk op zijn tenniscarrière gaan richten.