SunBrouck breidt uit

ZUIDBROEK - Iedereen die in het postcodegebied in en rond Zuidbroek een elektriciteitsaansluiting heeft, kan op een voordelige manier duurzame energie opwekken. Dit is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. U doet dit door zonnepanelen aan te schaffen bij energiecoöperatie SunBrouck.

Postcoderoosregeling

SunBrouck maakt gebruik van de postcoderoosregeling. Deze regeling levert een belastingvoordeel op energie op. Om deel te kunnen nemen moet het woonadres of vestigingsadres van de deelnemer in het postcoderoosgebied liggen. Dit zijn de postcodes 9601 en 9603 (Hoogezand), 9611 (Sappemeer), 9615 (Kolham), 9619 (Froombosch), 9621 (Slochteren), 9632 (Borgercompagnie), 9633 (Tripscompagnie), 9635 (Noordbroek), 9636 (Zuidbroek), 9649 (Muntendam), 9651 (Meeden) en 9679 (Scheemda).

Uitbreiding

Uitbreiding met 400 panelen Tussen Scheemda en Zuidbroek staan 800 zonnepanelen op het park SunBrouck. De coöperatie gaat op korte termijn uitbreiden met 400 panelen. Inwoners, verenigingen en bedrijven kunnen meedoen. Iedereen kan meedoen tot aan het eigen electriciteitsverbruik. De exacte prijs per paneel wordt vastgesteld als de uitbreiding van start gaat. Die prijs zal bij betaling ineens op ongeveer € 300,- per paneel liggen. Betalen kan ineens of gespreid.

Over SunBrouck

SunBrouck is geen commercieel bedrijf, maar een energiecoöperatie die bestaat uit leden afkomstig uit Zuidbroek en de directe omgeving. Meedoen in SunBrouck levert iedere deelnemer een financieel voordeel op. Concreet betekent dit een korting van circa € 30,- per zonnepaneel per jaar op de energierekening gedurende 15 jaar. De opgewekte stroom verkoopt SunBrouck aan het energienet en de opbrengst wordt gebruikt voor de exploitatie van het zonnepanelenpark. Deelnemers hebben hier verder geen omkijken naar.

Doet u ook mee?

Het opwekken van duurzame energie is goed voor het milieu èn uw portemonnee. Wacht niet te lang. Vraag informatie of meld u aan. Over de keuze van het aantal panelen kunnen wij u adviseren. Meer informatie vindt u op de website www.sunbrouck.nl.