Kapsalon De Knipscheer winnaar in provincie Groningen in 4 categorieën

HOOGEZAND - Het hele jaar door worden de klanten van De Knipscheer in Hoogezand gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurd via het online boekingsplatform BarberBooking.

Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens eigenaar Wilma Hadderingh want voor hen staat de klant op plek nummer 1.

De knipscheer werd 1 van de winnaars van de BarberBooking Awards. Namelijk in de categorieën kapsel, kapster, kapsalon en overall met het cijfer 9.8. Iets waar de salon enorm trots op is. Er waren in totaal 4 categorieën per provincie waar Awards voor uitgereikt werden: 1) Overall, 2) Kapsel 3) Kapp(st)er en 4) Kapsalon.

Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die echt geweest zijn in De Knipscheer krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet zo maar iemand mag deze salon dus beoordelen. Dus dames en heren, bent u op zoek naar een goede salon goed voor zowel het Kapsel, De Kapp(st)er en de kapsalon? Bij Agnes Akkerman en Wilma Hadderingh bent u volgens de eerdere bezoekers aan het juiste adres en kunt u ook nog eens makkelijk een online afspraak maken op hun website, www.deknipscheer.eu.