Tennisprimeur bij LTC NOHN in Sappemeer

SAPPEMEER - Tijdens de Open Dag van LTC NOHN op zaterdag 30 maart wordt van 10.00 uur tot 12.00 uur een demonstratie gegeven van Walking Tennis.

Vond je tennissen altijd al een leuke sport, maar kon je door gebrek aan techniek of conditie niet meer actief deelnemen, dan is er nu de kans om weer te gaan genieten van de tennissport. Vind jij ook dat Walking Voetbal net te traag is omdat er echt niet hard gelopen mag worden, dan is Walking Tennis misschien die uitdaging die jij al langere tijd zoekt.

Mensen die belangstelling hebben zijn van harte welkom op het tennispark in Sappemeer. U wordt hartelijk ontvangen met koffie of thee en indien u over het juiste schoeisel beschikt kunt u zelfs een partijtje mee gaan spelen. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Walking Tennis

Doelstelling van Walking Tennis is om ouderen in beweging te krijgen of te houden. Tennis is een sport die mensen tot op hoge leeftijd uitstekend kunnen blijven beoefenen, maar door diverse oorzaken kan de lol van het spelletje er van afgaan

Eigenlijk is het nog het gewone spelletje, maar met enige aangepaste spelregels. Ook wordt er met een andere soort bal gespeeld. Door die aangepaste spelregels en de andere balsoort is het spel wat trager geworden, maar wordt er nog steeds intensief bewogen. De naam WALKING TENNIS is gekozen om mee te liften op de hype van Walking Voetbal. Vooral voor mensen die in het verleden al sportief hebben geleefd, maar nog nooit hebben getennist ligt hier de mogelijkheid om alsnog kennis te maken met tennis.

De bedoeling is om op de dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur activiteiten voor senioren en Walking Tennis te gaan organiseren.

Wilt u meer weten over Walking Tennis, neem dan contact op met André Romp via 06-51665052 of via romp@netwizard.nl