Elles Smids onthult het geheim

ZUIDLAREN - Werken, sporten, studeren, hobby’s, gezin, vrienden, familie, feestjes, huishouden, verplichtingen. Te veel te doen en te weinig tijd en energie. Tussen al die drukte door verlangen we naar rust en stilte in ons hoofd. Maar hoe dan? Kom op maandag 25 maart langs in Zuidlaren en ervaar ter plekke wat deze ademworkshop met lichte yoga en een geleide meditatie met je doet.

Elles Smids, teacher van het Happiness Programma, zal haar kennis met je delen over hoe het menselijk brein werkt, hoe gebalanceerd te blijven en minder stress te ervaren. Elles is ervaringsdeskundige en jaren werkzaam geweest in de hulpverlening, en zal ons in contact brengen met onze bron van energie en ontspanning en ons de diepe stilte die we van nature hebben, laten ervaren door meditatie.

Bovendien zal zij enkele praktische hulpmiddelen en eenvoudige technieken meegeven om dagelijks thuis te kunnen doen. “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de adem speelt hierin een hele grote rol. Dat zul je aan den lijve ervaren tijdens deze workshop”, aldus Elles.

Deze workshop en het Happiness Programma is onderdeel van humanitaire wereldorganisatie The Art of Living ( www.artofliving.org ).

Tijd: 19.30 – 21.15 uur

Locatie: MFC De Ludinge, Ludinge 4 in Zuidlaren

Bijdrage: € 10,00

Aanmelding verplicht: elles.smids@aofl.nl , 06-24486683