Informatieve zaterdagen bij Koken & Wonen

Informatieve zaterdagen bij Koken & Wonen

Hoe kom je erachter wat jouw perfecte relaxfauteuil is en wat wilde je altijd al weten over koken op een inductieplaat? Antwoord op alle vragen krijg je de komende zaterdagen bij Koken & Wonen in winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand.

Op zaterdag 23 maart, van 10 tot 16 uur, is het relax-informatiedag. Op de afdeling relaxfauteuils en sta-opstoelen worden alle modellen uitgelegd en gedemonstreerd. De zeer betaalbare fauteuils zijn o.a. van Deens kwaliteitsmerk Hjort Knudsen en zeer betaalbaar. Er zijn volop modellen, maten, stof- en leersoorten. Ook elektrische sta-opstoelen staan klaar om op proef te zitten.

Antwoord op alle vragen over koken op inductie

Op zaterdagochtend 30 maart, van 9 tot 12 uur, wordt in samenwerking met Keukenloods Veendam, antwoord gegeven op alle vragen over koken op een inductiekookplaat. Van ‘heb ik altijd krachtstroom nodig’ tot kan ik mijn oude pannen ook gebruiken’? Je wordt altijd wijzer. Ga je koken op een inductiekookplaat of kook je er al op en wil je weten of je met je pannen wel veilig en rendabel gebruik maakt van je inductieplaat? Welkom op deze informatieve ochtend.

Koken & Wonen, Meint Veningastraat 14, winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand.

www.kokenenwonen.nl