Eurobazaar Van der Valk Zuidbroek met Kids Corner

Zuidbroek

Sinds enige weken wordt er weer elke zondag de Eurobazaar in de Eurohal bij van der Valk Zuidbroek gehouden. Dit evenement staat garant voor een gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte spullen in de gehele Eurohal op 6400 m2. Daarnaast is er elke zondag een swingend aanbod van livemuziek op het podium. Op zondag 28 februari as. staat Mattin Plantinga (de Friese Andre Hazes) en Edwin Bos geprogrammeerd.

Om de markten extra aantrekkelijk te maken worden de komende periode meerdere markten voorzien van een thema. Zondag begint de voorjaarsvakantie en die starten met een Kids Corner. Voor de kinderen staan er diverse springkussens en andere spellen opgesteld voor ongelimiteerd speelplezier. De eerste 100 kinderen krijgen daarnaast ook nog een gratis snoepzakje aangeboden. De bazaar is van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Eurohal in Zuidbroek.

Auteur

Bram Hulzebos