Op weg naar een gezond leven

REGIO

inda de Mol pleitte voor de vrijheid van etensuiting, online community’s schieten als paddenstoelen uit de grond, de medische kennis van de consument neemt toe en massaal wurmen we onszelf in een strak wielerpak om op de fiets te springen. Of we er nu vrolijk of moe van worden, er is steeds meer aandacht voor een bewust en lekker leven. Maar waar te beginnen? De zoekterm ‘gezond’ levert via Google alleen al dertig miljoen resultaten op. Om de juiste antwoorden te vinden moeten we onszelf door een oerwoud aan specialisten worstelen om vervolgens daarmee onze eigen waarheid te creëren.

Gezondheid&Co het event staat voor de thema’s smaak, fit, zorg, leef! en comfort. Colleges van Fajah Lourens, Sem Schilt en Gerard Kemkers worden afgewisseld met sportclinics, biologische kookdemonstraties en yogaworkshops. Het is happen in een Dutch weed burger, quinoa sushi maken, alles leren over stress en wandelen door de Happy Healthy Lifestyle Experience van Anna de Kok. Gezondheid&Co gaat de samenwerking aan met honderd specialisten in het gezondheidsdomein, komt met ruim 75 colleges, 25 sportclinics zonder zweet en presenteert in het Proeflokaal veertig verschillende recepten die je zelf mag maken én proeven.

De gezonde driedaagse is leuk, leerzaam, lekker toegankelijk en heeft voor iedereen wat in huis. Van jonge ‘foodies’ tot ‘oldies’ en alles wat daartussen in zit.

De beurs is van vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober in MartiniPlaza, Groningen Tickets met korting + meer informatie

www.gezondheidenco-

event.nl.


Auteur

Redacteur