60 jaar geven en nemen

VEENDAM

Geven en nemen, dat is volgens echtpaar Hilbrand Visser en Korry Visser-Mulder het allerbelangrijkste in een gelukkig huwelijk. Hilbrand en Korry kunnen het weten, want vandaag (woensdag 25 januari 2017) is het 60 jaar geleden dat ze in het huwelijk traden.

Hilbrand, geboren in Wildervank, en Korry in Hoogezand, leerden elkaar kennen in de roemruchte Veendammer Kerkstraat. Daar kregen we ‘scharrelderij’ grapt het gelukkig echtpaar.

Daarna werden de dansavonden in Hotel Faber en Struvé in Korrys geboorteplaats vele malen bezocht. Het echtpaar kreeg twee zoons en een dochter, zes kleinkinderen en vijf kleinkinderen.

Hilbrand was jarenlang werkzaam bij Bakker aan de Molenstreek in Veendam, als koelkastbouwer voor onder andere de scheepsbouw, terwijl Korry circa acht jaar bij Atlanta in Hoogezand werkzaam was. Het diamanten bruidspaar woont 60 jaar in Veendam, waarvan 25 jaar aan de Wilhelminasingel, waar locoburgemeester André Hammenga hun persoonlijk met een bloemetje kwam feliciteren.


Auteur

Redacteur