Partij voor het Noorden wil meedoen in Midden Groningen

HOOGEZAND-SAPPEMEER

Partij voor het Noorden overweegt deelname verkiezingen in Midden Groningen. Het bestuur van de Partij voor het Noorden heeft besloten om te onderzoeken of deelname, van de Partij voor het Noorden, in de nieuw te vormen gemeente Midden Groningen haalbaar is. Kandidaten worden opgeroepen een motivatiebrief te schrijven.

De Partij voor het Noorden is op dit moment politiek actief in Provinciale Staten en in de gemeente Oldambt waar de partij collegepartij is. Door de gemeentelijke herindeling in Groningen worden de kaarten opnieuw geschud en nieuwe kansen geboden.

In Midden Groningen vinden de eerste gemeenteraadsverkiezingen plaats. De Partij voor het Noorden heeft groeiambities in de provincie Groningen, maar niet tegen elke prijs. Voldoende betrouwbare en geschikte kandidaten is de hoofdvoorwaarde om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in meerdere gemeenten. De Partij voor het Noorden zal de kandidaat raadsleden intensief begeleiden.


Auteur

Redacteur